Despre Noi

Kadata-Instalatii-termice-si-sanitare-climatizare-si-panouri-solare-Despre-noi-5

Kadata® - Profesionisti in Instalatii

Kadata® este o echipa de profesionisti ai pietei de instalatii incalzire, climatizare-ventilare, sanitare si gaz din judetul Neamt. Cu o experienta de peste 27 de ani si cu un portofoliu de peste 3000 de produse suntem alegerea potrivita cand vine vorba de calitate si preturi corecte.

In prezent, portofoliul Kadata® Service are peste 12.000 de centrale termice instalate – pentru care asiguram service in garantie si post-garantie 24 ore din 24, 7 zile din 7, mii de kilometri de magistrale de gaz executate si sute de mii de metri patrati de constructii civile si industriale realizate. O echipa cu 27 angajati care stiu ca in tot ceea ce facem nu e niciodata rost de joaca.

O companie in continua perfectionare

Suntem intr-o cautare continua pentru tot ceea ce este mai bun, mai nou si de calitate pentru a putea oferi clientilor nosttrii cele mai mai bune solutii.

Sunem o companie care asigura servicii corecte si de incredere inca din anul 1992 si ne desfasuram activitatea in conformitate deplina cu legislatia in vigoare din domeniu. Detinem toate autorizatiile necesare pentru montarea/instalarea, punerea in functiune, service, reparare si verificarea tehnica periodica a echipamentelor termice.

In plus, detinem certificari ISO care confirma standardele de calitate ale serviciilor si operatiunilor Kadata – certificari pentru managementul calitatii, al mediului, al sanatatii si securitatii muncii, securitatii informatiilor si responsabilitatii sociale.

1800

Proiecte Finalizate

18500

Clienti Satisfacuti

27

Ani De Profesionism

27

Angajati in Echipa

De ce sa alegi Kadata®?

Calitate

Livram calitate prin produse, servicii si oameni. Te invitam alaturi de noi pentru a intelege si aprecia modul in care calitatea capata substanta.

Competenta

Suntem intr-o dezvoltare permanenta si suntem primii cand vine vorba de a fi la curent cu intelegerea ultimelor tehnologii.

Incredere

Ne asiguram ca fiecare primeste tot ce este mai bun, si nimic mai putin, pentru efortul financiar facut.

Kadata-Instalatii-termice-si-sanitare-climatizare-si-panouri-solare-Despre-noi-3

Parteneri

Programeaza-te pentru consultanta gratuita